divendres, 4 de novembre de 2011

wi-fi als trens, potser arreglar les vies seria prioritari

Mentre el director de Tecnologia i sistemes de Renfe En Lucas Calçat, vol oferir connexió a internet a través de wifi de forma gratuita a tots els combois, mentre això està passat a les grans trajectes i els viatgers d'aquests combois poden gaudir d'aquestes avantatges [noticia].
Mentre està passant això als trens de rodalies continuem amb una esclop i una barretina, el tren que va de Can Fanga a Puigcerda a l'alçada de Campdevanol, portava trenta minuts aturat fins que el revisor amb la llengua d'en Sirvent va cridar als passatgers perquè els joves forts que anaven per el tren tenien que baixar del mateix per retirar una gran pedra del centre de la via, en la época en que ens trobem a ple segle XXI que els viatges hagin de fer aquesta feina ho trobo vergonyós, però molt més que després es parli de posar wifi als trens mentre no arreglin aquestes barbaritats . [noticia]

4 comentaris:

Joana ha dit...

Haurien de posar wi-fi a tots, i sobretot al Barcelona-Puigcerdà, amb el que triga, és com anar de Barcelona a Madrid en AVE o a València en Euromed. És un peix que es mossega la cua, si no hi ha gent, no ho arreglen i si no ho arreglen no hi ha usuaris.

ALP2500 ha dit...

Si Joana jo no critico que no la posin jo només dic que els que haurien de fer primer es una línia ferroviària decent que no tardis mes de tres hores en fer un trajecte de 150 quilòmetres, que no saps mai la hora en que arribaràs, que no puguis planejar mai cap dia de viatge que anar amb la renfe del pirineu es com anar a un safari sempre hi ha sorpreses. jo només demano un seients adients no aquests que tenen mes de cinquanta anys, demanar només un trenc com els demés no pas les deixalles dels altres que els hi rentem la cara i ens volen vendre aquestes andròmines com a nova

Joana ha dit...

Mai no he pujat a Puigcerdà en tren, si arribar a Ripoll ja és una odissea! Tot plegat és una vergonya Per anar en tren de Barcelona a Àger et podies estar tot el dia i la línia Lleida-La Pobla de Segur, és quasi com anar amb tren de carbó!

ALP2500 ha dit...

Bé Joana sempre tens temps per provar aquest safari, la veritat que si disposes de molt temps lliure viuràs una aventura diferent , perquè podras gaudir de les converses de molta gent perquè de temps en tindràs per gastar.