dissabte, 5 de novembre de 2011

La Pancarta Ppera a les nostres terres

Com a poble estem fotuts, mireu aquests no volen que votem i els altres colonitzadors esperen guanyar a les nostres contrades per dir que guanyaran en algun lloc, tot plegat una gran merda. Bé jo segueixo opinant que si que votaré, però serà amb la meva estelada i demanant llibertat.


4 comentaris:

Joana ha dit...

Va de debó?

ALP2500 ha dit...

A veure Joana aquests neofeixistes son antidemócrates però encara que ho pensin això no ho diran mai, si que es veritat que fa quatre anys van perdre les eleccions per culpa de Catalunya, es a dir si ens haguessin donat la llibertat ara portarien quatre anys manant per tant si que ho deuen pensar però es politicament incorrecte dir això sobre tot abans de les eleccions desprès ja es veurà , pensa que els seus vots ja els tenen lligats de fa temps per tant per ells es molt mes important que la gent no voti ja que els seus ja estan en el sac i ben lligats.

Joana ha dit...

Jo, ja m'ho crec tot. Per ells, el millor és que no votem. El votant del PP és fidel i ho té molt clar, malgrat li donin pel cul, després els fa vergonya dir que han votat. Som la resta, els que estem indecisos i desencantats i tens clar, el que no votaràs.

ALP2500 ha dit...

Joana aquesta es una guerra perduda, perquè aquesta gent i els altres colonitzadors juguen sempre amb la por, uns la por dels feixistes i els altres la por de quedar-se sense pastís i vaca a qui munyir, separatisme-feixiste aquest es el dilema, i mentre tant els catalans que ens donin per sac per un costat i per el altre, i nosaltres escoltant el cant de Sirenes dels Convenients, entre el vot dels nostres, que nosaltres som la salvació, ja començo a tenir el pap ple de tanta mentida amagada.