dilluns, 22 de juny de 2009

Pactes, trobades d'amics i altres variants

A vegades el silenci es molt més important que obrir la boca, o com deia Grouxo Max, prefereixo callar i passar per idiota que obrir la boca i dissipar tots els dubtes. Avui us parlaré de la darrera declaració de la successora de l 'Acebes. [noticia].
Dons bé la senyora Cospedal el seu partit ha sofert els efectes de un pacte públic per apartar-los de la vida publica catalana, i que segons aquesta senyora això es una actitud feixista.
De pas diu que l'aliança filials-sense inciativa i esquerdats es un model caduco i artificial, que la gent de Catalunya se ha donat compte de tot plegat i per això han sofert aquesta abstenció.
Cada paraula no te rebuig, perquè uns paios que han agafat una poma l'han ajuntat amb una mandarina per poder manar al país basc i que digui que hi aliances que son caduques i passats de moda, d'entrada es una mica cínic, aquests personatges que s'han venut l'anima per governar al país Basc i ara tinguin les galtes de dir que es una aliança caduca i que es una aliança ferme, jo ho trobo una mica pretensiós. Potser com es creuen el centre de l'univers el que mes mal els hi ha fet es que la Pajin anomenés al Pinotxo Zapatero com el salvador galàctic.
En quan a que el pacte es el que ha provocat que la gent no anés a votar, jo li recordaré a la senyora Cospedal que si el pp no ha guanyat les darreres eleccions del seu país (les generals amb 10.400.000 vots) es per culpa del poble Català i els seus 23 escons, si trèiem aquests i els quatre que van treure el pp el partit guanyador ves estat el pp però clar fins i tot la colònia per aquestes coses ha d'ésser diferent.