dilluns, 28 de març de 2011

Fabra-Camps el duo Sacapuntes valencià

El regne dels Hereus de la Corona de Felip V són especialistes en treure a la llum parelles de còmics , Sempre amb gran èxit però aquest sortit de les files dels neofeixistes es una passada, per mi són els millors que hi ha. El duo Fabra - Camps i l'acudit aquest de la inauguració del Aeroport de Castelló es un acudit per que els hi donin un Oscar.
Perquè clar inaugurar un aeroport sense tenir avions, ni permisos de vol ratlla l'absurd , però clar vinguent del personatge dels vestits d'Armani i del seu vasall tot plegat no deixa de ser "Mas de lo mismo".
Dons bé el senyor Fabra President de la Diputació de Castelló ha sortit a l'escenari dient que es molt bo que es presenti ara aquest aeroport (dos mesos abans de les eleccions es clar) perquè així la gent podrà passejar, caminar i veure totes les instalacions sense risc a ésser atropellar per un avió, ja que aquestos tardaran dos mesos en apareixa , això sient molt optimistes. El que arriben a fer les eleccions.
Pobre Poble Valencià em quines mans han caigut, però bé que  cada vaixell aguanti la seva vela que nosaltres ja en tenim prou amb tot plegat.
150 milions d'euros perquè la gent pugui passejar, la veritat que no està pas malament però segur que aquests calerons els haguessin pogut destinar a alguna altre cosa mes productiva. Però clar llavors no podriem sortir a fer la nostra actuació.