dimecres, 9 de setembre de 2009

Suposem que parlem de Arenys de Munt.

Avui toca parlar de Arenys, desprès que la Fiscalia Tribunal Superior de la Injustícia de Catalunya (aquest nom li ve un pel gros la veritat) ha declarat que els neofeixistes de la Falange de la Jons es pot manifestar el diumenge per terres d'Arenys. Quin Gran favor han fet a la democràcia aquests personatges. Diu que no hi ha prou motius per impedir la manifestació d'aquests defensor del Franquisme mes carca i que amb l'escut de la democràcia son com els caragols desprès de la pluja , treuen la banya. [noticia].

I mentre tant aquests gran defensors de les Espanyes van a la seva amenaces a Bars i botigues de Arenys, bé això ja era la política que feien en els seus temps de glòria però que ho facin ara amprats amb l'excusa de la democràcia fa que et plantegis moltes coses en aquesta vida. Voleu dir que calia fotre la transició perquè trenta anys desprès d'acceptar al borbó aquest tot continua igual, els neofeixistes fent de la seves i el poble català ajupint el cap com mai.[noticia].

I per acabar els senyors de ciutadanos que confonen la velocitat amb el tocino, i ara quan veuen que no se'n sortiran amb la seva treuen el endeutament d'Arenys, el que haurien de fer aquestes còmics de la democràcia es mirar-se el melic i deixar-se de parlar de coses que no tenen res a veure amb el que el poble de Arenys volen realitzar i quan han vist que no poden sortir-se amb la seva fan com els nens petits plorar i tirar cosses a tor i a dret. [noticia].

La veritat que tothom es veu valent davant dels catalans, perquè som una raça covarda, amb sang envers d'orxata i amb uns principis molt marcats primer són els calers i desprès la política i la llibertat del teu país, Així i amb l'afan de protagonisme de tots els polítics de la nostra nació fan que poca cosa podem esperar de tot plegat, i desprès la matriu que ens te colonitzats que per cap motiu ens deixarà trencar les cadenes que ens tenen sotmesos. Mireu si els hi fem por de tot plegat que son capaços de enviar-nos un ex-militants de la Falange de la Jons com Advocat de l'Estat. I desprès el Tribunal de Catalunya que no veu indicis de merder amb la manifestació de la Falange a Arenys, tot plegat es com posar un llop`dintre del corral de les ovelles i esperar que no passi res, Bonica democràcia ens ha tocat a la loteria.