dimarts, 22 de febrer de 2022

La Guerra Pepera, o Casado anar per llana i sortir esquilat.

 La veritat que fot molta mandra veure aquesta guerra interna que te aquest partit hereu del franquisme mes ranci, però a vegades va be veure que no sols al nostre poble hi ha aquest cainisme fratricida.

Tot per les ànsies de poder. Però aquí que si que hi haurà guanyadors i perdedors , la gran triomfadora serà l'alcaldessa de Madrid, que vull recordar que va aprofitar una pandèmia per enriquir la seva família, però aquest poble que ha estat capaç de perdonar tots els actes de corrupció al partit popular no perdonarà a la seva reina. 

I el Casado se li pot aplicar aquella dita catalana de anar per llana i sortir esquilat, per què clar voler aprofitar una corruptela per poder fer xantatge el deixa com el que es un aprofitat i un corrupte com la seva ex-companya.

Es a dir permetem que la nostra alcaldessa sigui corrupta i  punto, i tot la resta som pamplines, que la reina no es toca. Tot mol democràtic, jo li voldria dir aquest poble tant democràtic que si algú es capaç d'actuar d'aquesta manera en una situació com una pandèmia que podem esperar d'ella, però be com diu molt be aquella persona capa poble te el que es mereix. 

Vull acabar parlant del Carnestotes de ribes i el seu encert en la imatge, la veritat que no calen mes paraules molt ilustratiu tot plegat. Una visió molt encertada de la situació actual de la politica catalana