dimecres, 23 de setembre de 2009

Salgado, i les seves declaracions

Ara entenc perquè en solbes va sortir per la porta del darrera, i segur que va sortir corrent, però clar escoltar a l'actual ministra de Economia del regne dels hereus de Felip V, es per al·lucinar quin domini de l'economia que te aquesta senyora, segons ella apujar als impostos beneficia als treballadors, la veritat es que aquesta declaracion no la puc agafar per enlloc però bé deu ésser degut a la meva ignorància en el mon de l'economia.[noticia].
Bé apujar impostos com aquest cas l'Iva el únic perjudicat es el contribuent ja que les empreses aquest impost es desgravable , i les empreses només paguen impostos per l'import del increment i la ma d'obra sobre les seves actuacions, en quan als particulars aquests han de sofrir tot l'impost i no es poden desgravar res.

Salgado no ha volgut concretar l'augment d'impostos, però sí que ha assegurat que suposarà un "esforç moderat" per als treballadors que revertirà en el seu benefici perquè servirà per cobrir les prestacions per desocupació i assegurar la cobertura social. "Els ajustos fiscals sí que afectaran els treballadors, però per al seu benefici", ha dit, perquè "l'increment de la recaptació serà essencial per poder pagar les prestacions de desocupació, garantir la despesa social i l'ajuda als més desafavorits". "L'esforç que sol·licitem als ciutadans –ha dit– revertirà en els ciutadans, particularment en els que ho estan passant pitjor".

La veritat que no deixen de ser paraules i que el temps ens donarà o traurà però vist el que ha fet en pinotxo Zapatero darrerament que les eleccions del regne dels hereus Felip V sigui quan mes tard millor perquè aquest paio es capaç d'ensorrar el regne ell solet.