divendres, 25 de setembre de 2009

Reagrupament, la malastrugança en persona

Reagrupament es la malastrugança en persona, quina pena tot plegat quan ho tenien tot a punt i ja quasi tenien el cap de llista que els havia de representar, resulta que aquest fa de les seves i fa espiar als hereus que tindrà a Can Barça, una actuació dictatorial molt a la seva manera i així li va, el futur de un país emmascarat per l'afan de protagonisme de un personatge que s'ha cregut deu.
En les darrera entrevista abans que se sabés el cas Barçawhite deia que esperava obtenir deu diputats i que sinó això era un fracàs . La veritat que el fracàs si segueixen il·lusionats amb aquest personatge el fracàs serà com la sagrada família de gros.[noticia]

Carretero defineix al Laporta així:

Carretero s'ha referit al "festeig" que protagonitza aquestes setmanes amb el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, bromejant ''és com si em pregunta "què li sembla aquesta noia?", i responc "excel·lent"; i algú li demana a ella "què tal aquest?", i respon "no està malament''.

Dons jo definiria al senyor laporta com un meló que des de fora sembla molt maco però quan l'obres sempre i pots trobar sorpreses i aquesta pot ésser que per dintre estigui podrit. [noticia].

En aquest cas masses espies i massa poca netedat, no to es val en política ni en l'esport i algú ha intentat fer servir l'esport es aspirar al millor lloc polític i clar la jugada li ha sortit malament, mala sort per ell i molta sort per el meu país perquè per canviar unes espardenyes velles per un esclop foradat no paga la pena . [noticia]2 comentaris:

Anònim ha dit...

I wish you health and happiness every day!
Ich wunsche Ihnen Gluck und Gesundheit jeden Tag!
Je vous souhaite sante et bonheur chaque jour!

網路行銷
seo
網路行銷
seo

ALP2500 ha dit...

home esta be que el xinès parli ara amb angles, com a mínim aprendrem idiomes que hi farem.