dissabte, 30 de gener de 2021

Ayuso, i les seves lliçons de com lluitar contra el Coronavirus.

 Era la darrera barbaritat que em quedava per veure, quina vingui la meva heroïna de la Capital de Regne dels Hereus de Felip V a donar lliçons de com hem d'actuar davant el Covid-19 segons aquesta intelectual polític i econòmic, es una delicte que amb el clima de Catalunya estigui tot tancat. M'encanta amb quina facilitat la gent pot opinar en casa dels demés, el que hauria de fer molta gent es primer arreglar els problemes de Casa Seva i desprès d'aconseguir-lo potser si disposem d'algun crèdit per poder aconsellar. 

Però clar la Comunitat amb mes contagiats, mes morts i no se quants records mes disposa, no trobo que sigui la persona idònia per aconsellar el que han de fer els demés.[noticia].


Ostres aquest de Ciudadans duen haver trepitjat merda, perquè ara han de treure els cartells de les abraçades, quina pena tot plegat el que van arribar a ser i en que han acabat, Aquest es el resultat de una politica d'atacs sense sentit i ofenent sempre. que el poble a la llarga els hi dona l'esquena. Perquè clar posar imatges obtingudes del popular banc de fotografies shuttersotck ha donat peu a moltes bromes a les xarxes. Aquest gent que ha tirat merda a tort i a dret contra tots els independentistes, ara són ells al focus de les queixes, i en primer en atacar ha estat el Girauta, No hi ha com enemics que abans eren partidaris aferrims, això dona morbo a la situació.

I per acabar els senyors de Vox a Girona, la veritat que la policia tingui que escoltar als feixistes contra el  poble , dona peu a la situació de tot plegat, Aquest país te els drets fonamentals una mica desviats.Cap comentari: