dimarts, 16 de febrer de 2021

Cap Geperut es veu la seva Gepa.

Avui dimarts, i que ja s'ha acabat tot això de les eleccions nacionals autonòmiques, es el moment de que fent un petit repàs de tot plegat, començarem per els Senyor Jonqueres i la seva màxima de que en el seu partit no hi ha cap mena de taca de corruptela, potser aquell senyor abans de dir aquesta màxima el que hauria de haver fet es donar-se una volteta per la Cerdanya, i desprès ja podrà dir el que vulgui . Perquè darrerament per les voltants del Segre hi ha molt de soroll de sables.
El segon punt destacable es la frase de la Chacón del Pdecat, segons ella seran unes eleccions on ells seran decisius i així ha estat gràcies a la seva participació que ha sumat mes o menys 80.000 vots ha aconseguit que els esquerdats sobrepassin als Convenients que anaven molt Junts. Quin mal ha fet l'enveja, enveja del Convenient Mas en que el seu substitut ha estat millor valorar que ell.
Tercer punt els neofeixistes de ciutadans han cedit el testimoni del feixisme a Vox. el canvi es bo perquè com a mínim ara veurem l'enemic de cara. 
I el Filòsof de sanitat ha guanyat les eleccions , un cop que els socis-lletos guanyen unes eleccions a Catalunya els hi pot passar el mateix que els ciutadans que no suma per poder fer govern. Només ho pot aconseguir amb els vots del botiflers esquerdats. que darrerament semblen la filla petita dels de Unió .
I el Partit Nacionalista de Catalunya amb la Pascal que no els han votat ni els de la seva llista. 
Han estat unes votacions que han canviat alguna petita cosa però qui ha guanyat de veritat ha estat l'abstenció i això es un punt que han de començar a estudiar. perquè la gent cada cop més esta mes farta de tanta política de barri que no aporta res.
La Cup i els Comuns en la seva utopia, això de estar en contra perquè si ,està molt be, però en algun moment un polític s'ha de mullar, i quan mes moll sigui molt millor per el país, perquè això de dir frases boniques i de profesia, son molt maques, però en aquest país el que manca son fet i no paraules.
Salut i República.


3 comentaris:

Jordi ha dit...

No ha canviat res.

Unknown ha dit...

Ostres Jordi , vols dir ni a nivell de comarca, on l'alcalde de Puigcerdà s'ha posicionat al costat del Pdecat i quina batacada s'han fomut, que farà d'aquí dos anys. tornar-se esquerdat. bé com això de la politica es un mercat de vots encara el deixaran tornar a junts. Perquè en aquest joc d'escacs ha quedat en fora de joc.

Jordi ha dit...

L'Albert no es presentarà, la integració a Junts la tindrà que fer un altre.