divendres, 23 de desembre de 2011

Estel·lades Blau i Blaves

això d'anar contra corrent es molt tipic de la nostra nació però que hi hagi gent que se senti de l'espanyol i sigui nacionalista català, i jo em demano perquè no?.
La veritat que es una situació divertida com a mínim ara sembla que per ser un bon català has de ser del Barça i jo em demano perquè ? si que de moment son el millor equip del mon però d'aquí a que si no sens els colors blaugranes no ets un bon català jo ho trobo una aberració, el sentit nacionalista de una persona no te que veure amb aquest negoci de la pilota, perquè d'esport fa molts d'anys que va perdre l'esència.[noticia]


4 comentaris:

Joana ha dit...

Si, no tés res a veure. I no ser del Barça, no fa ser menys català, però a l'Espanyol, poques senyeres i estel·lades s'han vist mai i els seus presidents no han tingut mai gaire sentiment catalanista o no ho han fet públic, però se'm fa estrany.

Pere ha dit...

Si que te a,veure, al camp nou no has vist may una bandera de España i al camp del Español no da vist may CAP estelada.

ALP2500 ha dit...

Dons la veritat no te res a veure, durant el franquisme hi havia molts seguidors botiflers.Ara tots son catalans, però això passa des de que va passar el senyor Laporta per Can Barça, abans com sempre es venien per un plat de llenties. Frit Ravich productor de patates fregides tenia l'obligació en temps de Laporta d'etiquetar tots els seus productes amb la nostre llengua, abans no passava això. Que a molts els hi interessat vendre Barça i Catalunya molt clar però això no vol dir que el Barça sigui la selecció Catalana, i hem de diferenciar les coses, encara que a molts no els interessi. I perquè no ser de l'espanyol i Català, potser es un català de Segona, dons bé jo em considero Català de regional perquè no soc ni d'un i de l'altre i molt menys quan volen polititzar l'esport.

Perikosindependentistes ha dit...

Si espereu que tv3 us ensenyi les senyeres i les estelades del camp de l'espanyol no ho veureu mai. Però us invitem a venir a Cornellà al Prat perquè les pogueu veure..... d'altra banda pels que dubteu de la catalanitat del RCD Espanyol us deixo aquest enllaç que us pot ajudar a disminuir l'ignorància duta pel vostre nacionalculerisme.
https://www.facebook.com/pages/perikos-independentistes/107085489331291?ref=tn_tnmn