dimarts, 1 de desembre de 2009

Quan tot val, per tal de tenir audiència,

La televisió cada cop més s'ha convertit en la teleporqueria del país , aquest cop ha estat el programa del Mejide el 20-g de moment aquest senyor està insultant a una gent que es presumptuosament culpable, no hi ha hagut cap judici que els hagi condemnat per tant de moment de lladres res de res, i ficar-se amb els w.c. i totes les pallassades que ha dit ho trobo de mal gust.
Si el senyor Alavedra, Prenaceta ect son culpables es el jutge qui ho ha de determinar no pas un showman de televisió vingut a menys.[noticia].

Un cas encara mes bestial d'aquesta situació ha estat la mort accidentant d'aquella nena que els mitjans de comunicació la policia, els serveis mèdics , l'acusaven de violador i assassí i desprès l' autòpsia ha demostrar que va morir per un cop d'una caiguda, i ara que fem amb tota aquesta gent que s'han posat a la seva boca la paraula assassí els pengem a tots per culpar algú sense tenir cap mena de prova, senyors de l'abc la razon, el mundo tot ells en grans titulars, vaig llegir a l'abc fins i tot que parlava de la mirada de l' assassí, potser l' assassí ha estat el impresentable que ha acusat algú sense ésser jutge, no tenir proves i anar de llest per la vida.

Per tant a tots plegats els hi demanaria mes serietat amb les notícies, que tirar merda no costa massa el problema es netejar-se desprès de la tanca, i molt més si no ets culpable de res.