dissabte, 28 de novembre de 2009

el nou 9, quan una imatge diu mes que mil paraules


així ens sentim els catalans, i molt mes els ceretans perquè fins i tot som maltractats per els nostres polítics, i un exemple la negació a la Llei de la Cerdanya, tot plegat ens fan el mateix que ells estan sofrint de la Capital del Regne, per tant no deixen de ser com ells i actuar com ells, amb prepotència.
Nomès un però... no calia fer el comparatiu amb aquest enfermetat comuna de tot arreu que es la violència de genere , en quan al sentit final es totalment el correcte però si haguessim buscat una altre comparatiu ves estat molt millor.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

A cerdanya tres ajuntaments no han donat soport a la lley de cerdanya,un concretament ha votat afirmativament a la consulta popular per lautodeterminacio.
Com senten aixo,som o no som

ALP2500 ha dit...

Bé anònim en primer lloc moltes gràcies per participar, en quan a barrejar una cosa amb l'altre no es pas el mateix, per a mi les dues coses son importants, però per segons qui no per tant un pot votar per l'autodeterminació i està en contra de la llei de Cerdanya. Com sempre a la vinya del senyor hi ha de tot i pot ésser que per una persona sigui molt mes important la seva nació que no pas la seva comarca, per cert jo sense arribar aquests extrems soc una d'aquestes persones perquè penso que als petits pobles s'ens ha marginat masses vegades envers la capital de la comarca.