dimarts, 24 de novembre de 2009

posem que parlem de futbol

Avui parlarem de futbol, i no pas d'aquests millonaris que van amb pantalons curts i darrera una pilota foten potades, no avui parlarem de la conducta dels seguidors, aquests senyors que van al futbol a cridar i a expulsar adrenalina que porten acumulada dintre del seu cos durant molts dies, dons bé ara resulta que volen escridassar al Figo per marxar del Barcelona al Madrid,dons bé senyors jo això ho trobo penós, quan era jugador tenien fins i tot una justificació de cridar, i emprenyar-se però un cop s'ha acabat la seva vida esportiva , el senyor figo es mereix el mateix respecte que es mereixen els demés.
Ja va ésser penós el cop que li van tirar un cap de porcell, i moltes coses mes, però clar intentar boicotejar la persona de Lluis Figo per sortir a la foto com els defensors del Barcelonisme es per tancar la finestreta i sortir corrent. [noticia].

2 comentaris:

Amelia ha dit...

El futbol és altre opio del poble, como la religió. Alguns són opiomaniacos de debò i fan les mateixes estupideses que pot fer qualsevol altre drogaddicte.

ALP2500 ha dit...

Si sinforosa tens tota la raó, però el problema del futbol és que la gent esta dirigida, fan com les ovelles seguint al pastor, i es això que no trobo correcte, perquè nassos s'ha d'escridassar a un ex-jugador de futbol, perquè va jugar amb l'equip rival, o potser perquè va jugar amb els sentiments de la gent, els futbolistes son professionals i com a tals sempre busquen guanyar mes calers i si això es fa ésser mercenaris dons son mercenaris, però els seguidors no han de confondre això amb l'educació i aquesta persona ara es mereix tot el respecte.