divendres, 27 de novembre de 2009

Diguem de que presumeixes i et diré de que manques

Hi ha una dita del País veí que diu que em diguis de que presumeixes i et diré de que maques, i això es el que els hi està passant aquests senyor teledirigits de la capital del regne del hereus de Felip V entre el senyor Losantos i el Pedro J.
Que els hi passa aquests personatges , potser els hi passa que fa mes de trenta anys que es va morir el seu ídol i ara van a la deriva com una fusta en mig de una turmenta marítima, perquè sinó no s'explica aquesta sortida per petaneres.
Classificat als catalans com a nazis, que la societat catalana es malalta , que s'ha d'anular l'estatut . Tenen tota la raó si son nazis, malalts dons que ens donin la llibertat i ja està deixarem de ser el gra que tenen al cul que tant els hi molesta, però clar si nosaltres no aportem la llet que ells necessiten per amamantar-se que faran a qui espoliaran aquestes sangoneres. aquest es el problema, necessiten un poble català mut, amb el cap abaixat i anar pagant cada cop que ells necessitin fons.
Però Clar un personatge com l'Alejo surti de l'armari a criticar el lloc on per desgràcia el va veure néixer te certa ironia, aquest senyor segur tant estudiar energia nuclear li deu haver afectar reaccions secundaries.[noticia]