dimarts, 11 de novembre de 2008

The Economist; Quaselvol ens pot jutjat mentre que ells mai es miren el melic


Avui us vull parlar de una informació feta per el diari Anglès The Economist, per el nom sembla un diari economista però per el seu escrit semble mes aviat que es una filial dels diaris cavernícoles mediàtics dels hereus de Felip V. (noticia).
Aquests informadors que segur que han escrit la noticia des de algun bar de Madrid perquè sinó no s'explica que hi hagi tantes diferències amb la realitat, o potser l'han fet des de alguna sucursal de algun diari defensor de les creuades dels hereus de Felip V, perquè sinó hi ha escrits que no s'entenen. Perquè assegurar que la llengua ha esdevingut una obsessió per als nacionalistes , es lo més normal del mon, la nostre llengua l'estan bombardejant des de tots els llocs, tan dintre de la nostra nació com aquests veïns de sota l'Ebre. La notícia semble redactada per algun d'aquest personatges que militant el partidet aquest mal anomenat Ciutadania.
Aquest revista s'atreveix fins i tot a criticar al Ex-president Pujol , Aquests mal anomenats periodistes titllen al Ex-president de Cacic, Però clar vinguen d'Anglaterra on encara disposen de colònies per les contrades d'Europa es normal aquest son uns altres que van imposar la seva llengua per on anaven, millor abans de criticar algú el que ha de fer el País Angles es mirar-se el melic i desprès actuar, potser llavors veurien que ell poques lliçons poden donar als demés , i si es tracta de lliçons democràtica millor calladets i passar per idiotes que obrir la boca i demostrar lo que arriben a ésser.[noticia].
Per lo menys aquest cop el Govern del Trist-partit ha sortit en defensa de la nostra llengua, [noticia] la Consellera Tura ha considerat preocupant la incultura que tenen de la nostra nació aquests mal anomenats periodistes anglesos. també afirma Tura que aquest escrit te afirmacions difamatòries i insultants, però senyora Tura , recordi que no insulta qui vol sinó mes aviat qui pot, i personatges com aquest no poden ni arribar a insultar,la ignorància es molt descarada.