divendres, 14 de novembre de 2008

Gràcies, Losantos i Ciutadans, vosaltres si que en sabeu de promocionar el catalanisme


Avui voldria agrair al senyor losantos la seva aportació de 60.000 euros per el desenvolupament de la llengua catalana [noticia].
Perquè clar cadascú es amo dels seus silencis i esclau de les seves paraules, i això li ha passat al senyor Losantos, que tindrà de pagar una indemnització per acusar de terroristes als polítics d'Erc, i aquests amb un gest que m'he de treure el barret inverteix aquesta indemnització per promoure el ús de la llengua Catalana.
Perquè clar aquest senyor a vegades se li escapa la llengua, perquè clar dir que els mossos d'Esquadra hauria d'entrar a les seus del partit a buscar armament i titlla als senyors Carod i Puigcercós de pistolers, la llibertat d'expressió es una cosa i la difamació un altre, i quan una persona difama ja està bé que la justícia posi a cadascú al seu lloc.

La defensa de la Cope per la decisió del CAC utilitza com a música una cançó de Lluis LLach [noticia]. Ja està bé utilitzar una musica com la d'en LLuís per parlar de llibertat ,però la ràdio dels capellans no es pas la millor per parlar de llibertat, això es com si en Ciscu ens parlés de Democràcia. I molt menys utilitzar l'estaca per contribuir a una decisió tècnica, sembla que només han estat ells els perjudicats però resulta que son molts els que volien una freqüència de ràdio i molt poques les que havia disponibles, i clar com sempre lo millor que pot fer la ràdio dels capellans es diluir això i aparentar victimisme.
I per acabar voldria parlar de Ciutadans i la darrera criaturada, tant parlar de llibertat d'expressió quan els hi toca a ells rebre, llavors els hi surt la vena del temps d'en Ciscu, i clar la llibertat només es per la seva boca i no al revés[noticia], ells disposen de la veritat absoluta i tot els demés son dolents, te gràcia tot plegat, sempre emmascarat per la paella mes bruta.
A més amb tot el morro sol·liciten a la Montse Terribes que demani disculpes per el esquetx del Tc el qual ens anomena un tribunal feixista, a vegades la veritat fa mal, i clar que uns neofeixistes se sentin al·ludits es lo mes normal del mon, vol dir que anem per el bon camí. Comentar