dimecres, 19 de juny de 2013

I desprès d'ensorrar la seva nació, donem lliçons ( aquest es el tarannà espanyol

El sociata aquest ara ens vol donar lliçons d'economia, això es com els neofeixistes del partit popular donant lliçons de democràcia i llibertat. Ells amb la seva constitució Franquista ja en tenen prou. Tot la resta es pura comèdia.

A vegades la vida deixa de ser injusta i es torna esperpèntica, perquè clar que surti ara el expresident del Govern donant lliçons d'economia ja es massa. Perquè clar aquest aspirant a Pinotxo poca cosa ens pot ensenyar d'Economia, potser si ens pot ensenyar com ensorrar un país en quatre dies, però no crec que sigui la directriu a seguir.
Segons el senyor Zapatero diu que reformar la Constitució no es una gran urgència, però si que ho es la taxa d'atur que tenim. Només li ha calgut dir gràcies a ell, però clar això no es noticia.
Desprès ha sortit parlant del Procés sobiranista de la nostra nació, dient que no es just que es responsabiliti a la crisi amb la Corona dels Hereus de Felip V,. el que no es Just es que l'haguem hagut d'aguantar durant tant de temps a ell com a governant, gràcies a un atemptat dels mulsumans i a la mala gestió del mateix dels neofeixistes, Aquest Senyor ell solet amb les seves bajanades ens ha portar a la crisi mes important mai soferta i encara te la barra de parlar de justícia,
Desprès parlar de la posició botifler dels Convenients i desunits. i dient que sempre serà un partit afí a la corona. Res a descobrir, la gent ja fa temps que ha vist que darrera del fum esperançador no hi ha res, com sempre un botifler serà sempre un botifler.[noticia].