dimecres, 9 de gener de 2013

Duran un home de Paraula?, i un bé negre.

Bé per fi el Cas Pallerols ha arribat a la seva fi, la veritat que no m'esperava una solució d'aquest tipus però quan un polític entre a la sala la justícia s'escapa per la finestra, i així ha estat.
 Els Acusats han reconegut haver desviat fons de les subvencions destinades a cursos de formació per aturats al partit d'en Duran. Han pactat i ho han reconegut. Ara només toca veure si el senyor duran es una persona de paraula o un polític més d'aquests que fan com els estruços i amaguen el cap sota terra.
Perquè segons el senyor Duran si es demostrava aquest situació ell dimitiria, no tindrem aquesta sort, per desgràcia nostre ara sortira dient que ell està net de qualsevol dubte i com tot ho van fer els seus subdits.[noticia].
Duran sortint a l'escenari dient que si es demostrava el finançament il·legal agafaria les maletes i marxaria [duran marxarà?].
Tot plegat es el problema d'està enganxat a la cadira que no la volen deixar ni a trets, tot plegat ara diem que es un altre atac a Catalunya i als Catalans, el problema del senyor Duran es que existeix les hemeroteques i aquestes diuen el que en el seu moment es va dir. Questió de viure en el segle XXI i no en la época feudal.

E

2 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Jo diria que no cal preguntar-se què farà Duran, ni si els polítics tenen paraula: tots sabem la resposta.
A mi m'agradaria recordar-li ara totes aquelles coses que sol dir, sobre els aturats ganduls o sobre els andalusos que cobren diners d'Europa i no fan res.

ALP2500 ha dit...

En primer lloc moltes gràcies per participar Lluis, ja se sap que la casta política es una casta camaleònica i que te memòria de cargol, disposen de una memòria molt fràgil , mai tenen al cap el que van dir fa quatre dies, així sobreviuren aquests impresentables que per desgràcia ens han tocat com a governants.