diumenge, 6 de gener de 2013

Polític Català , espècie per catalogar

la veritat que trobo molt estrany tot plegat actuacions com les del Senyor Pujol i el Senyor Nadal dónen que pensar, ells que van estar al poder mes de vint anys un i uns set l'altre desprès de xuclar la mamella , ara resulta que es volen allunyar de la corona dels Hereus de Felip V [noticia].
La veritat que trobo això una mica incoherent, quan estàs en el poder es quan pots fer alguna cosa per la llibertat del teu poble, però un cop t'has enriquit amb la mamella del mateix i ara ja no pintes res, ara no et possis la senyera estelada i vagis de defensor de la pàtria.
Això no funciona així, la veritat que aquests dinosauris vinguts a menys comencen a fer una mica de llàstima ara que han vist que le futur es la llibertat, ara tots estant farts de la Capital de la Corona, el que es mes estrany de tot plegat que quan ells governaven ja anava bé tot plegat.
Això de polític català es una feina un pel estranya, està plena de cameleònics que només van a buscar el seu grau de poder i la seva cartera i desprès es vendran al diable si cal con tal de mantenir aquest estatus. perfecte dons tot plegat.