dilluns, 19 de novembre de 2012

La Premsa dels Hereus de la corona de Felip V, i la seva objectivitat.

Hi ha un tipus de notícies, de un tipus de mal anomenats diaris que fan  que te les esperes, la veritat que la lluïta dels Hereus de la Corona de Felip V contra mas comença a ser una cacera major, tot just que han vist que el partit dels Convenients i desunits freguen la majoria Absoluta han sortit aquestes noticies, presumptes noticies perquè mentre no es demostri que això es així la veritat que no són culpables de res. 

El problema dels pamflets neonazis aquests i les seves noticies es que quan es demostra que això no es cert , no hi ha rectificació, i això es la pena de tot plegat, perquè això ho escampem com els pagesos escampen el fems als seus camps però a l'hora de recollir la merda ho fem en petit comité. 
Jo només desitjo que tot plegat els hi sorti malament i que aquest atac , perquè si fos el cas que es cert segur que fa temps que ho sabem però com a polítics que són ho tenen tot guardat a la recamara i han tirat per el pallasso de la classe perquè faci la feina bruta (srs. del mundo),
Fa dies que segueixo opinan que darrera d'en Mas no hi ha ningú que si els hereus de la corona de Felip V són capaços de tallar el cap (hipotèticament) del senyor Mas això sera la torre de babel, aconseguirant la seva meta que es destrossar la nostra nació. i Aquest es el primer atac, dons bé potser tenim sort i això que volen aquests neofeixistes els hi surt rana i envers d'aconseguir enfonsar els convenients els fan mes forts. Las llàstima del senyor mas es que està sol davant del perill.