dijous, 15 de novembre de 2012

Cantar en Català ,el vuitè pecat capital

Fins fa poc els pecats capitals dels creients catòlics eren set, a partir d'avui en hi ha un altre

1,. luxúria
2.- Gola
3.- Avaricia
4.- Accidia
5.- Ira
6.- Enveja
7.- Supérbia
8.- Cantar en català : aquest es el nou pecat, de pas he de ressenyar que aquest pecat no disposa de perdò

Segons el pamflet neofeixista dels sense raó , això de cantar en català envers de ser una gran cosa perquè es una llengua de la peninsula ibèrica, dons no això es fer-se notar, la veritat que aquesta gent dia que passa mes pena em fan , amb aquesta amplitud de mides de la seva intel·ligència ja tardem en marxar d'aquí això es un secterisme neofeixista i cada cop pitjor. [noticia].

Desprès aquests personatges parlen de democràcia , de la seva podrida constitució, de lleis, jo entenc que tot plegat el tema Piquè Shakira es una mica propaganditic però clar que aquesta gent critiquen el fet de cantar amb català em posa els pels de punta, no parlem que hem de ser catalans i ciutadans de la Corona dels Hereus de Felip v, no es la nostra llengua una llengua cooficial d'aquesta colònia, El problema d'aquesta gent es que encara viuen en temps d'en Ciscu i tots els tics franquistes els tenen a flor de pell.

I clar el senyor Piqué per fer-se perdonar per aquest gran delicte ha deixat anar una frase felicitada per la capital del país colonitzador que ha quedat retratat. [noticia]. Perquè clar potser si que la separació debilita però jo prefereixo ser debil i lliure que no pas una victima de les sangoneres dels Hereus de la Corona de Felip V, i  a part encara els hi de donar les gràcies per mantenir-me dintre del seus dominis, Gerard Piqué nen vas molt mal encaminat o ets una cosa o ets l'altre per disposar de camises girats ja tenim tota la panda sociata i convergent per tant no em calen mes venedors de fum.