divendres, 8 de maig de 2015

Treballar per el Poble, utopia política o una bufada de fum

Avui és el gran Dia, avui comença la penjada de Cartells, ara fins el dia 24 de maig començarem a sentir promeses, i mes promeses que desprès ningú compleix, però bé com va dir un dia el Gran Encantador de Serps el que es diu en un míting polític allí es queda i no hi ha obligació de complir.
Dons bé entre les gran promeses que es fan a les campanyes electorals en hi ha una que em te bocabadat perquè sempre es diu i mai es compleix.
Treballar per el Poble.
Tots els Candidats volen treballar per el poble, però un cop que s'han acabat les campanyes i la gent ha votat, llavors surt la lletra petita. Si però els de la oposició ni aigua, Per tant aquests ja els hi prives de complir les seves promeses. I com quasi bé sempre no hi ha majories absolutes i la alcaldia s'aconsegueix en pactes contra-natura tot el que s'ha dit que es faria es paper mullat, perquè l'altre part integrant del govern deia tot el contrari. Per Tant un dels dos ha de claudicar amb les seves propostes.
I jo em demano, No podria ésser la democràcia mes democrata i si hi ha una llista que ha guanyat per mes del 50 % sigui la lliste integra la que governi i si no es possible arribar a aquest personatge fer una segona volta. amb les tres llistes mes votades.
Potser això seria la sol.lució de tot plegat. Buscar que algú pugui complir el que ha promès i si no es capaç de fer això llavors sempre tenim una altre sol.lució votar als altres.