dimecres, 3 de juliol de 2013

Comprar en Sabadell.Jo no soc ningú per dir res sobre aquest vídeo, però com es una iniciativa de una barriada del poble de Sabadell em trec el barret, no tinc clar si es de bona qualitat o no, si és de tot el poble de Sabadell o una part, si la Casa Gran de Municipi l'aprova o el  no? però tot això per a mi no te cap interès, aquesta gent s''ha ajuntat ha fet aquest vídeo i l'ha penjat a Youtube, a partir d'aquí qualsevol pot fer el seu per contraatac o per dir la seva, però la mania nostre de ensorrar tot el que no hem fet nosaltres ens porta per el camí de la perdició. Potser els Comerciants del Centre que es veuen tant indignats facin el seu a veure que els hi surt i envers de tant criticar posin tot el que s'ha posar a la graella per potenciar les seves vendes, o es pensen que aquestes cauen del cel com passava fins ara.
El mes curiós de tot plegat es que aquest anunci disposarà de una publicitat bàrbara, se'n parla  d'ell a tot arreu, per tant si el que volien era que es parlés de Sabadell ho han aconseguit. Un 10 al propulsor d'aquesta publicitat l'ha clavat. 

2 comentaris:

Joana ha dit...

si més no, no tenen vergonya. sense inhibicions de cap mena!

ALP2500 ha dit...

el més divertit de tot plegat joana es que aquest video serà vist per tothom, i aquest es el que volien la gent que el van fer, hi ha una dita que diu que parlin d'un encara que sigui malament ja està bé dons aquesta es la situació tothom parla d'aquest vídeo , per tant un deu als seus creadors. i tot la resta mira que si posin fulles si no els hi agrada.