dimarts, 2 de juliol de 2013

Feixistes d'Altafulla, que manca es la democràcia

La veritat que la democràcia (teòrica democràcia en el nostre cas) no deixa de ser curiosa, Perquè dintre d'ella hi poden estar tots, tant feixistes, com comunistes com democràtics. Però aquesta nostre va començar coixa això de voler salvar l'honors dels feixistes de l'antic règim posant-lis una pell d'ovella per sobre el llop ha provocat situacions com aquesta de altafulla.
Ara que veuen que la seva mamella s'està acabant nomès saben atacar així acusant als demés de la seva manca de democràcia tratant a tothom de feixistes, si envers de tot plegat s'haguessim mirat el melic disposarien de un retrat exacte del feixisme i no haurien d'anar acusant als demés dels seus pecats.
Que quedi clar que gent autoritària en hi ha els dos bandos, uns els tapen les vergonyes amb l'estanquera i els altres amb la bandera de la corona d'Aragò amb estel o sense es igual. tot plegat tots tenen la mateixa idea primer son ells, despres venen ells i si queda alguna almoïna per els seus aliats. Bonica democraica aquesta.
Com deia la iaia sofia Sempre seràs emmascarat per la paella mes bruta, per tant que uns panda de feixistes ens comparin a ells dona que pensar. Vinga i visca una Catalunya LLiure, de Politics de Feixistes i sobre tot de la cadena que ens te lligats a la Corona dels Hereus de felip v.