dilluns, 13 d’octubre de 2008

Joan, si no guanyes a Casa malament ho tenim


Bé desprès de veure les darreres votacions regionals a esquerda republicana de Catalunya la me va conclusió es que aquest partit no vol la independència, perquè els partidaris de reagrupament independentista només han guanyat al Camp, als demés congressos regionals han estat derrotats per els partidaris de Puigcercós, fins i tot a Casa d'en Carretero al Alt Pirineu els partidaris de Puigcercós han derrotat a la llista d'en Carretero. Hi ha resultats que fan mal i aquest molt perquè si no pots guanyar a casa poca cosa podrem fer fora.{noticia}
Les llistes de Puigcercós només han estat derrotats en un sol lloc clarament ha estat al Casal de Sants de Barcelona on ell milita, però això es per suavitzar la tremenda pallissa que han estat sotmesos tots les altres llistes,En Puigcercós s’imposa en nou dels dotze congressos regionals dels republicans. Carod perd el feu de Tarragona, que ara presideixen els crítics.
Bé senyor Carretero ara es el moment de reflexionar, de mirar que estem fent malament perquè que una regió com el Alt Pirineu que esta al voltant de 80.000 habitants hagin votat nomes 152 afiliats i això representi el 50 % dels afiliats per aquesta regla de tres vol dir que entre els 80.000 habitants nomes hi ha 300 afiliats i això representa un 0,750 % de la població, si aquests afiliats son el mirall dels independentistes Catalans no anem pas massa bé , Hi ha alguna cosa que estem fent malament perquè aquesta manca de afiliats segur que bé per unes polítiques mal orquestrades.
dons l'Alt Pirineu de les 152 vots hi ha 3 abstencions 60 vots per reagrupament i 82 vots per els partidaris de Puigcercós, això vol dir que els hi han tret 10 punts en percentatge una derrota total . Per cert l'únic lloc on ha guanyat reagrupament independentista ha estat el Camp Tarragoni, a Casa d'en Carod però han guanyat allí amb coalició amb els partidaris de Puigcercós.