dimarts, 14 d’octubre de 2008

Rajoy i Zapatero, quin es el pitjor,javascript:void(0)

Rajoy i Zapatero ja s'han reunit, ui quina por , ara si que ja podem començar a tremolar [noticia].
Bé primer parlarem del senyor Zapatero que ara ha resultat que de tenir la millor banca del mon i del sistema financer mes estable a subministrar diners perquè no se'n vagi tot a norris .
Sort que no estem en crisi que sinó això no lo arregla ni el millor mag del mon. però clar l'encantador de serps amb les seves mentides habituals ha volgut prendre el pel als ciutadans i una mica mes ens causa un caos històric.
Te nassos tot plegat una vegada presa la decisió llavors es concreta una trobada amb l'oposició . Te algun sentit aquesta reunió o només vol una aprovació de les seves decisions, potser aquesta reunió s'hagués fet abans de prendre les decisions , potser llavors hagués tingut algun sentit. Però fer reunions a Brau passat no te cap gràcia, mes aviat sona a presa de pel .
Però en la reunió havien de parlar de les mesures excepcionals per salvar la banca, dels pressupostos generals de l'Estat i del Tribunal Constitucional, i només s'han posat d'acord a crear una mesa sobre reformes estructurals i a convocar el pacte de Toledo per revisar el sistema de pensions. Quina pudor tot plegat, això de revisar les pensions sona a retallada, com sempre per culpa de la crisi.
Bé com es pot veure els polítics del regne de Felip V no tenen res a enviar als hereus de Otger el Catalò. Tot plegats van de menjadora en menjadora, sense importar-lis una merda tot plegat, visca la democràcia.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molta mala olor, però aquesta és la política que hem de viure. Un govern que sembla que el passat nou de març caigui a principis de l'any 90 i un partit popular que cada dia perd més. Aixó per o comen+çar a parlar del que ens passa a casa. Ajuntaments amb l'aigua que els arriba el coll, amb una despesa corrent pels núvols, amb un estatut que a passat ja a la història i el més important amb families que les estan passant P. I ells que fan? reconeixer tard i malament que estem en crisi. Potser si que el final haurem de tirar de mag, jo ja m'ho crec tot.

ALP2500 ha dit...

Mira Mar la crisi ha esta desastrossa per el poble però aquest potser ara ha descobert que aquesta banda de polítics que ens representa de quina mena estan fets, perquè la veritat tant a nivell nacional com a nivell colonial millor calladets que no que obrin la boca, perquè cada cop que aquests paios obren la boca estem una miqueta mes enfonsats.