dissabte, 18 d’octubre de 2008

En Gasol i la independència i en Fraga i la memòria

a Ara us parlaré d'en Pau Gasol i la seva gran cita que la majoria dels catalans volen ser espanyols
Bé molt divertit tot plegat, potser algú em podria definir majoria, a que es refereix amb aquesta paraula als seus quatre amics que juguen a la selecció , A tot el poble de Catalunya , i això com ho ha sabut hem fet potser un referèndum sobre la nostra identitat i ha guanyat la branca colonitzadora , perquè si no es així , un no pot parlar del poble sense saber lo que el poble desitja, que aquestes idees ja em resulten feixistes.
Però parlar amb el nom del poble ho fan personatges com aquest i molts polítics, com els dels pp, potser aquests també s'han pensat que volem tornar a l`'època de l' àliga imperial.
Vull fer una menció al senyor Fraga (ministre en temps del Dictador) que ha dit que troba una animalada que ara es jutgi actuacions franquistes i de la guerra civil, senyor que potser te moltes coses a amagar vostè, a part de la pantomima de Palomares.[noticia]
El senyor Fraga amb l'excusa que ja hi haver lleis d' amnistia , si clar unes lleis imposades perquè s'acceptaven o continuaves com abans , i em pot explicar qui va aprovar aquestes lleis, els qui havia abans o els seus hereus?.
la història es així no els d'aquí eren tan bons ni els altres tampoc eren tan dolents, les coses no es poden extremar tant, nosaltres durant els anys anteriors a la Guerra Civil també tenien les Txeques de Barcelona i tot lo que va comportar això, per tant un s'ha de mirar les coses fredament . sempre s'ha de recordar que la història quasi sempre la escriuen els guanyadors i aquests només relaten les seves victòries i minimitzen les seves pèrdues,

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gasol es un mercenari de la pela, i si l'empresa que li don els diners diu (NIKE) ejpanya , dons ell que ha de fer , es una Jueu i per tant la pela es la pela. en quan al Banyista de Palomares poca cosa a dir ,això són les babes d'un senyor que signava les penes de mort amb la dreta mentre amb la ma esquerra feia veure que tocava l'aigau de Palomares

Anònim ha dit...

És i són l'exemple més clar de la prostitució per diners la màxima de que tothom té un preu.
els gasols, xavis i puyols (del barça) i altres. doncs ho deixen ben clar..
només volem que.. ens deixin ser nosaltres mateixos.
o i al mateix temps.. QUE NO PARLIN PER BOCA D'ALTRES.. ! (amb la butxaca farcida de diners esclar. sinó .. .creieu que ho farien?).

ALP2500 ha dit...

vicenç i met de ribes en primer lloc moltes gràcies per participar en quan a les decisions d'en gasol que jugui en qui vulgui però que no posi en la seva boca les decisions del poble català, que aquest es sobirà , només li manca el dret a decidir, llavors podrem dir si volem ésser una colònia del poble dels hereus de Felip V o som un país independent.