dilluns, 6 d’octubre de 2008

Ni la Crisi justifica Accions tant mesquines

Hi ha situacions a la vida reial que superen a la ficció, i aquest es un cas on la mesquinesa de una empresa pot portar a situacions tan irreals.
L'empresa El Punt de Peix acomiada una treballadora que està en coma, aquesta empresa te la seva seu social a Palau Solità i Plegamans. Hi ha tingut els santíssims ous d'acomiadar a una treballadora que està ingressada a l'hospital en coma, al·legant faltes repetides i injustificades d'assistència i puntualitat.{noticia}
La treballadora va tenir un accident de trànsit i està ingressada a la U.c.i. en estat de Coma , i aquí la empresa al·lega en la carta d'acomiadament que la fa fora per motius de faltes repetides i injustificades, Bé la cosa està clara el jutge declararà que no es pot acomiadar una persona que està de baixa i menys amb la justificació de que es troba en coma, també s'ha de veure si la persona ha presentat les baixes o no, i en el fons tu saps si la persona en qüestió ha tingut alguna cosa i perquè no ve a treballar. Però clar aquests personatges encara estan en èpoques franquistes on el treballador era un ruc i li podies fer qualsevol cosa.
També he de felicitar als empleats de Recursos Humans d'aquesta empresa per l'agudesa empresarial que han tingut amb aquesta situació ells que volien estalviar quatre duros a la seva empresa és trobaran en un bon compromís, tindran que tenir la treballadora de alta un altre cop i a mes a mes han quedat retratats per tot Catalunya, aquests personatges són els que es tindria que fotre fora. Perquè l'Empresa on treballen ha quedat retratada , i si l'Ordre bé de més amunt allà ells amb les seves decisions i les conseqüències que comportarà tot això.