diumenge, 5 d’octubre de 2008

Fraga, quan els dinosaures ploren perquè enyoren els temps passats

Enyorança de temps passats
Avui parlarem de un Dinosaure Polític, un personatge que es va fer famós per el seu bany a les costes de Palomares , Aquest bany el va voler fer perquè volia demostrar que a les Aigües de Andalusia no hi havia contaminació nuclear i així podien gaudir de les costes del regne de Felip V els estrangers. Llàstima que aquest hipotètic sacrifici que feia el Ministre de Informació i Turisme de la dictadura d'en Ciscu no li servís per res perquè envers de convença a la gent va engegar les alarmes de perill, a més amb el temps s'ha pogut demostrar que ni ell ni l'ambaixador dels estats Units es van banyar en les Aigües contaminades, ja en aquell temps hi havia retocs per convença a la gent, i mes amb una dictadura tant democràtica com la Franquista.
Bé dons aquest personatge avui ha tingut la gosadia de dir que el Nacionalisme es una malaltia verinosa, si-us-plau senyor fraga, vostè no es ningú per criticar al Nacionalisme perquè el seu nacionalisme espanyol va portar a molta gent a la mort. Vostè que va atacar la llengua catalana, vostè que era el cap de la inquisició Cultural i Llinguística , vostè ens vol donar lliçons de llibertat, vostè s'atreveix a dir que el problema mes greu que pateix actualment l'estat espanyol es el nacionalisme ni atur, ni crisi , ni res només al Nacionalisme. i la meva dubte es ? No es refereix pas al Nacionalisme Espanyol oi??. perquè aquest es el que vostè va defensar a mort, amb sang i tot si calia, no la seva sinó dels que no pensaven com vostè, gran democràcia tenien aquell temps.{noticia}
En quan al Verí només li donaria un consell senyor Fraga si-us-plau no es mossegui la llengua perquè llavors segur que tindran que córrer els seus aliats, perquè segur que s'enverina.