dissabte, 4 d’octubre de 2008

el Nil segueix Passant per Alp, i la Piramide ja la tenim acabada


Fa cosa de sis anys vaig parlar de l'Obra Faraònica que volia construir el nostre alcalde el sr. Taja i vaig dir que aquesta obra enterraria a tot el poble,perquè el portaria a la misèria. Han passat sis anys de l'escrit i l'Obra Faraònica s'ha acabat i segons l'Equip de Govern s'han pagat tots els deutes, bé tot tots potser no perquè el crèdit que es va sol·licitar per efectuar l'Obra encara li resta una part important a retornar.
Bé dons aquest edifici l'hem acabat i ara que el tenim acabar el problema el tenim en que fem amb ell , i quina finalitat te tenir aquesta obra Faraònica i com la fem rendible.

Bé perquè fer-lo servir per les Festes Municipals i quatre Trobades Comarcals no es pas el millor destí que se li pot donar aquest local.
Quasi seria millor tancar-lo que tenir-lo obert com a mínim ens estalviem el manteniment del mateix , així com la calefacció i la llum , perquè aquest edifici es massa gran per la població del nostre municipi i tampoc es poden fer grans concentracions perquè la nostra comarca esta molt mancada de places hoteleres.
Per tant parlant amb la gent del meu municipi a veure que podíem fer amb l'Obra Faraònica , aquí està la meva solució
1.- a la part superior podríem posar el servei mèdic , i ens estalviem el local nou que hem de fer perquè l'actual Cap esta una mica abandonat
2.- A la sala de conferències el podíem fer servir per el cinema i aquestes activitats com els jocs Florals i així ens estalviem la reforma del Teatre Municipal.
3.- I la Sala de Pistes la podríem dividir en dos, una part per els bomber i amb una sortida directa a la Carretera i la segona part per els balls i Festes Municipals.

I amb tot això faríem mes rendible un local que esta condemnat a ésser abandonat perquè molt maco però sense un futur marcat. Tot plegat no deixa d'ésser curiós un edifici que tenia un pressupost poc mes de 250 milions de pessetes es a dir 1,5 milions de euros i que el cost final s'ha multiplicat per tres, volíeu dir senyor de la Casa Gran actuals i passats que ens calia una obra tan faraònica , o potser amb posar un cobert a la pista de patins ja haguéssim fet.
Els estudis econòmics serveixen per alguna cosa i no sols pas per aguantar les taules coixes.