dimecres, 1 d’octubre de 2008

Màtrix, quan el futur del nostre País depen d'una pastilla


Avui ha parlat el senyor Puigcercós al Parlament de la nostra nació, i ha fet la comparació de que Catalunya te una semblança a matrix que tot dependrà de la pastilla que es prengui el poble {noticia matrix}


El problema que hi trobo a la parrafada del senyor Puigcercós es que no concreta qui s'ha de prendre la pastilla, si el poble o els polítics i clar ell va mes lluny i proclama que davant el incompliment constants de part del govern dels hereus de Felip V, ens trobem en una cruïlla, i aquesta cruïlla es, oblidar-lo tot i continuar com ara, o assumir riscos.
potser el senyor aquest volia dir aquella pastilla que fa que oblidem tot les coses que hem escoltat darrerament i com per art d'encanteri ara comencem de nou. lo passat es història i millor no remenar res antic,no sigui el cas que foti pudor , lo mes segur es que es refereixi a aquesta pastilla. llavors ho tindrem tot mes clar.
Senyor Puigcercós aquesta cruïlla fa dies ja la va proposar el senyor Carretero, o Caixa o Faixa o com molt be va definir ell, o ens agregem a la colonitzadora espanyola o lluitem per la independència. el full de ruta li ve marcat per el Reagrupament Independentista, vostè senyor Puigcercós només ha de donar pas a la locomotora del independentisme.

Tot plegat te nassos que sigui el senyor Puigcercós que ara ens surti amb aquesta, ell i el seu soci de partit no han sabut mai administrar els vots que van aconseguir fa 6 anys i així els hi ha anat , ja es gros tot plegat que fins i tot el senyor Montilla li ha dedicat una picada d'ullet al dir-li que el trobàvem a faltar, aquests llops son tots iguals entre ells es llepen les ferides.
Amb una època en la que ens trobem nosaltres, amb una crisi a sobre com un voltor buscant carnassa , que parlem de pastilles , les pastilles del senyor Puigcercós haurien de servir per treure la gana als habitants de Catalunya i no pas per treurens les ganes de creure amb aquests personatges que només van a cuidar la seva cadireta. Perquè tot s'acabarà igual amb la Crisi els hereus de Felip V tenen l'argument per no donar-nos la calderilla que ens pertoca, i com sempre no ho faran, i aquí agafa que venen "curves" i a tornar a començar, quins sis anys mes mal invertits, aix manel baixa i fes justícia .
Despres tambe demana Valentia, coherència i parlar clar {avui} , no deixa de tenir la seva gracia tot plegat , que Erc demani aquestes tres coses quan són ells els experts amb tenir un doble diàleg segons el lloc on es troben, i segons la gent que tenen davant, com deia la iaia , sempre emmascarat per la padella mes bruta.