dissabte, 11 d’octubre de 2008

Cerdanya i el seu futur, de que em serveix estar boig si no dic el que penso

Avui des de la tosa mirava la nostra Comarca, una Comarca com la Cerdanya feta a trossos una part de la província de Lleida, una part de la província de Girona, i una part de França tot plegat una gran vall , envoltada de muntanyes i dividida per el riu Segre, la Cerdanya.
La Cerdanya en poc anys va passar del verd al rajol, aquí la construcció tenia prioritat per tot i era el motor de la comarca, així com una gran fons de ingressos als Ajuntament amb les llicències d'obres , però la Crisi ha arribat i això ha provocat que les arques dels Municipis hagin quedat buides . Ara escoltava la gran idea del meu Municipi per superar aquesta crisi fer una Carretera per anar a l'altre part de la Comarca i des de allí fer un túnel per poder accedir a Andorra, Si-us-plau les coses no es poden dir tant fredament sense fer uns quants estudis, fer això es convertir-nos en una comarca de Pas, Si aquest es el futur de la Comarca anem arreglats, foradats per el túnel del Cadí ,queda el túnel de toses a punt de començar i les carreteres per enllaçar amb el túnel de Puimorens, i nosaltres aquí al mig com sargantanes que veuen passar els cotxes. Perquè Clar tot això vol dir que passaren de ésser un lloc de destí a ésser un lloc de pas, on passaran tots els camions del resta d'Europa.
Bonic final per la nostre comarca. I els Polítics de la nostra comarca que fan, aquests han apres del resta de polítics de la nostra nació guardar la seva cadireta i ja està sobre tot que no tingui massa pols per així no li prenguin el lloc.