divendres, 10 d’octubre de 2008

Eïnstein: Tots som uns ignorants, però lo que passa es que no tots ignorem les mateixes coses


Ja la tenim aquí, ja ha arribat, La Crisi, però aquesta no es pas només econòmica, nosaltres en tenim com sempre moltes més

.-Tenim una crisi política, on s'aprofiten de la ignorància de la gent per treure profit, on es fan anar com a boles de billar de un costat a un altre fins que ens fan caure dintre del forat. El Regne de Felip V no respectarà a ningú com a nosaltres que només tenim mentalitat d'esclau, i ens deu agradar que ens submetin.


.-Tenim una crisi de identitat, ha arribat un moment que no sabem pas qui son ni lo que volem, desitgem la independència però a l'hora ens agrada estar manats per els dictadors de la Capital del Regne, potser es la costum, o potser es passa que ens hem acostumats a rebre cada cop que si no ho tenim ho trobem a faltar.

.-Ara ens prohibiran la llengua, clar el tribuna Constitucional, que no deixa d'ésser la ma oculta del govern i l'oposició per això els van posar allí , aquests personatges que diuen defensar la llei i envers d'això només defensant la ma que els hi don de menjar, aquests personatges ara trauran les estisores i em retallaran l'estatut, Ni Calers ni poder parlar la nostre Llengua Materna. i tot això gràcies al seny Català, moltes gràcies Polítics Catalans amb personatges com vostès no ens calen enemics,

I lo que més ràbia que en fot que hem perdut sis anys, anys que podríem haver destinat a lluitar per la nostre independència i ara ja resulta temps perdut. Ja es allò que diuen que som un poble perdedor, i ens hem de conformar amb això en perdre cada cop, no sinó celebrem una derrota com a Festa Nacional , i tenim com a bandera una senyera que es de la Corona d'Aragó.
I aquí al nostre país envers de defensar la terra la nostra prioriat es col·locar a la família que hi ha temps de crisi i no estem per malversar els fons en els demés , això ja em sona a màfia siciliana, lo primer la família. Un darrer encís els senyor aquell que va a fer vermuths amb la vice-pressidenta de govern del regne de Felip V, ara diu que no es presenta més a la reelecció del seu partit, senyor Saura, vostè no es que no es vulgui presentar més sinó que no es pot presentar més, i això es una alegria per els poc comunites que resten a la nostra terra, perqué en el seu cas i si fos al seu abast vostè faria com el Chavez un referendem perquè el facin conseller honorífic. però si pot ésser que sigui del seu barri i no pas del meu país.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El català emprenyat... el català perplex.... I per que no parlem del català gilipolles? Abans de que algú surti amb la cantarella de “auto-odi” ho diré clar: No. és amor pel país i la terra i sobretot la seva gent.

Per que no acceptem d'una vegada que sovint tenim un comportament col·lectiu de gilipolles, de que que ens les foten per tots costats i continuem embadalits? Així no hem anat enlloc i alguna cosa hem de canviar per canviar les coses. Cal que dotem a la nostra identitat de certa dosi d'esgarrapada. Cal saber donar un cop de puny a sobre la taula i dir prou.

El discurset progre integrador del mon i totes les mussaranyes no servirà de res, tret de ser cada dia més Ejpaña.

ALP2500 ha dit...

si Tresinores tens tota la raó la única cosa que hem de canviar es de manera de pensar, el dia que ens creiem nosaltres que podem ser lliure, llavors podrem lluitar per la nostra llibertat, mentre tant això es remenar la cua per marejar la perdiu. Algun cop hem de dir prou, i quan abans ho fem abans podrem començar per lluitar per la nostre llibertat. I hem de ser nosaltres els habitants del poble els que hem de realitzar aquesta feina, perquè si esperem que ho facin els polítics anem arreglats, aquests només serveixen per guardar la seva cadireta de poder.