dijous, 3 de juny de 2010

Sinceritat , virtut o defecte

la sinceritat es una virtut o es un defecte , jo crec que esta sobrevalorada que actualment es un fet que no es porta, ara que vivim en el mon de l'imatge i d'aparentar abans que ésser, això de ser sincer no es porta.
La gent que demana consell i com a premis et demana que siguis sincer, el que t'està dient es que aprovis el que ha fet i diguis una petita mentida perquè la seva actuació es la correcta, estant buscant la confirmació del fet no pas la sinceritat.
Aquest mon es així ple de mentides de tot tipus de tots els graus per tant ser sincer només et porta al lloc equivocat, només guanyes enemics amb aquesta actuació. però be aixi funciona tot plegat
Hi ha gent que diu que la sinceritat esta sobrevalorada i que el que es porta ara es la mentida, però jo dic que ni això això de la sinceritat es una cosa del passat, que ha evolucionat amb les noves tecnologies i ara tothom petita o gran viu en un mon de mentides.
Però Clar amb la nostra societat trobar un polític sincer es com buscar una agulla en un paller, ciència ficció total, ara no es porta tot això ara es porta prendre el pel al pròxim i si amb això mengem quatre anys mes benvinguts siguin.