dimarts, 14 de setembre de 2010

El Concert Econòmic, els hereus de Felip V no estant per aquesta música

Jo soc partidari del Concert Econòmic, la veritat que la independència econòmica seria la que mes mal faria a la gran capital, perquè si nosaltres podem administrar els nostres calerons tot el resta vindrà rodat. 
Per això m'agrada la idea d'en Mas (la veritat que no entenc com un seguidista com aquest hagi tingut aquesta idea però be com ja sabem una flor no fa primavera).[noticia].
El que jo no entenc es que els demés estiguin en contra, el que jo no entenc es que tant neofeixistes com filials no estiguin d'acord amb aquesta proposta sent la mateixa que ells estant mantenint al país basc. O si clar els catalans som diferents i nosaltres no ens varen vendre per un plat de llenties en tens franquista i per això ens van treure els petits drets que teníem. La veritat que el Franquisme va guanyar a Catalunya per les lluites internes, però com diu aquell venedor de catifes i de fum això no toca ara.
Desprès de la proposta de Mas, ja han sortit els gossos a bordar una miqueta cada partit ha tret els seus bordadors perquè aquesta proposta pot calar fons i pot fotre mes forat, no sigui el cas que perdem terreny. I clar com el trispartit ja han pactat un altre cop que si podem tornaran a fer pinya hem de llimar una mica perquè el quadrat del cercle sigui total i no es doni el cas que els Convenients juntament amb petits partit puguin governar i se els hi acabi la bicoca.