dijous, 16 de desembre de 2010

La guineu, quan no les pot haver, diu que són verdes.

Aquest es el problema d'aquest alcalde de la Capital de la Cerdanya. Però que surti ara el Senyor Planella desprès de la revolcada del seu partit i de Rcat dient que han d'anar els dos juntament amb el Si tots junts a les eleccions municipals fot una mica de pudor.
Jo entenc que els primer que no van desitjar anar junts van ésser ells que amb la prepotència que els determina es van pensar que es menjarien el  mon i aquest se'ls va menjar a ells .
En Planella diu que es vital aquesta entesa. la veritat que deu ésser vital perquè ell pugui garantir la seva cadira perquè tot plegat les municipals son eleccions les quals es vota la persona i no pas al partit per tant, el que desitja els senyor planella es arreplegat els vots que van anar a Rcat i Si al seu municipi i que aquests vots no erosionin el seu partit i les seves oportunitats de repetir cadira.
Desprès parla d'Egos del de Carretero del de Laporta, però clar es descuida el del Puigcercós i fins i tot el seu.
Bé vist això dels esquerdats, casos con el Huguet, planella tots plegats ara que han vist perdre les seves cadires ara parlen de aglutinació potser si ho haguessin fet en el seu moment i en les eleccions adequades la situació hagués estat un altre.[noticia]


2 comentaris:

jordi ha dit...

En el cas de Planella mes que ego es vanitat i manca de diners.Ara que l'han fet fora de la cadira de caixa de Girona, li han restat un dels seus salaris i està veient que si perd l'alcaldia a mes no podrà mantenir el sou de la diputació de Girona. Amb la qual cosa tindria que viure dels pocs beneficis que li donen la seva empresa de lloguer d'apartaments, aparcaments i l'oficina d'advocats. O sigui si perd l'alcaldia tindrà que treballar. Resumint l'independentisme l'importa ben poc, es mes important la poltrona i els salaris de la poltrona.

ALP2500 ha dit...

Si Jordi es normal que aquest gent que es molt mes important la cartera que no pas la nació, però be jo desitjo que el temps col·loqui a tothom en el seu lloc, i ja surtiran nous lider que ens hhauran de portar a la independència els d'ara només busquen la seva col·locació.