dissabte, 19 de novembre de 2011

Democràcia amb estat d'Excepció als mitjans públics

Avui jornada de reflexió, es un bon dia per parlar de tot això, avui es un dia per reflexionar, però no pas a quin partit votar sinó mes aviat pensar que s'han fet aquests darrers 15 dies i quantes mentides ens han explicat.
Ahir vaig veure un altre atac a la democràcia , una junta general diu i pot obligar a qui ha de participar en un debat de una empresa privada , en una empresa pública fins i tot ho puc entendre però a una empresa que es deu als seus accionistes això ratlla l'estat d'excepció.
Tampoc es de calaix els famosos blogs i que siguin els vots aconseguits fa quatre anys el que marquin el temps en que hagin de sortir als mitjans, res a veure amb les noticies, ni amb les qualitats de cadascú dels politics aquí el que mana es el que ens va desarrollar fa quatre anys, i jo em demano això es democràtic, i tornem al mateix en una empresa pública mira fins i tot es passable però a les privades, aìxò no es de calaix.
Mireu en aquesta vida prostituir la llibertat de la informació per quatre aprenents a encantadors de serps i venedors de catifes ja es summun de tot plegat. Potser envers de mirar-se tant el melic propostes coherents per sortir de la crisi hagués estat un gran detall i una manera positiva de fer campanya electoral
entre un que vol passar de resquillada això no la caga, un altre que te memòria de cargol i no se enrecorda de tot les que ha fet, un que porta trenta anys llogant la cartera de ministre i no li ha tret la pols, i el darrer que ara que els terroristes d'eta han penjat les armes s'ha quedat sense arguments, tot plegat un conjunt de personatges que no en podem donar quatre duros per tots junts.
.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Després de veure que han fet a Grècia i a Itàlia, ja tot em supera i em fa l'efecte que demà serà un pur tràmit, per que surti qui surti, si als mercats internacionals no els agrada que fan i com ho fan, la nostra opinió i el nostre dret a votar serà com d'obra de teatre d'escola.

ALP2500 ha dit...

Bé joana aquests son els inconvenients de pertanya al mercat comú , que els decisions finals són dels germans i els francesos, els demés fins ara hem gaudit de unes avantatges que tot eren flors i violes i ara veiem que no tot és tant bonic ni tant perfecte, que pertanya al euro també té molts inconvenients i ara els mes pobres paguem les conseqüències, la veritat que aquesta crisi posarà a tothom al seu lloc, la llàstima es que la patacada mes grossa serà per nosaltres.