dimarts, 13 de setembre de 2011

Coses del Marquèting

A vegades quant es vol vendre alguna cosa, ens hauríem de llegir els ingredients aixi no fotaríem la pota tant sovint . Si un vol vendre Pipes sense sal no cal que en els ingredients digui que porten pipes i sal, la veritat que no costa massa tot plegat.

4 comentaris:

Joana ha dit...

Té la seva gràcia. Els especialistes en aquestes coses són les botigues de xinos i pakis, és molt divertit veure el que tenen i com. No sé si has fet la foto tu i estava en una botiga, però estan caducades de fa tres setmanes.

ALP2500 ha dit...

Ostres Joana estàs en tot, la veritat que la foto no es meva, però clar imagina¡t que ets diabètic i et diuen que un producte no porta sucre i desprès resulta que el sucre desborda per tot arreu, la veritat que aquestes coses les haurien de cuidar una mica,perquè sinó això es una presa de pel total.

Joana ha dit...

És clar que és una presa de pèl, ara tot és sense gluten, no t'has adonat? I em fixo en moltes xorrades, si tens raó.

ALP2500 ha dit...

Però compte amb una cosa, aquesta gent està jugant amb la nostra salud i això a mi ja no m'agrada tant, si volen fer experiments que ho facin amb gasosa i a casa seva, aixo de fer de conillets d'índies no em semble tant divertit.