dimecres, 14 de setembre de 2011

i sort que no Era una estelada, sinó els crucifiquen

L'església Catòlica ha perdut els tuts, fins hi tot ha estat capaç de fer dimitir la Colla de Campaners de la Seu de Sant Llorenç de Llobregat , al haver rebut per part del mossèn l'encàrrec de retirar la senyera del campanar durant la Diada del 11 de setembre, Segons aquest personatge la bandera aquesta de la regió colonitzada de Catalunya podria molestar altre gent de Sant Feliu, la veritat que si aquesta altre gent de Sant Feliu son els independentistes te tota la raó del mon abans de posar la bandera de la Colònia d'Aragó millor no posar res, però clar les idees del senyor Mossèn anaven per una altre direcció, segur que si envers d'aquest drap hi hagués aquell de la gallina o del brau, llavors no passaria res.
En el document enviat al bisbe Cortés, els voluntaris de Sant Feliu es pregunten com pot ser que penjar la senyera, la bandera que representa tots els catalans segons l'Estatut, "pot ofendre un membre de l'Església catalana".
Segons el Bisbat l'església ha de ser neutral en temes polítics, i a bona hora tenen aquesta idea, no la van tenir en èpoques com el genocidi de Amèrica, en la Inquisició i la seva tortura, en la Creuades , en temps d'en Ciscu porten mes de dos mil anys prenent partit en la política i ara tenen els sants Collons de dir que l'església ha de ser neutral . [noticia].
Aquesta gent per sort hauria d'estar contenta, si envers d'aquest drap de la corona d'Aragó hagués estat l'emblema de l'Estat Català llavors hi ha una crucificació i son tots acusats d'ateus. Manda Huevos aquesta església.


2 comentaris:

Joana ha dit...

Qui dius que és neutral? Jajajajajajaja

ALP2500 ha dit...

COM DIUEN ELS INVASORS AQUESTS DE SOTA L'EBRE:
CON LA CRUZ PREDICANDO Y CON EL MAZO DANDO.
Aquesta es la neutralitat d'aquests personatges, la veritat que s'han tret la careta tantes vegades i els hi hem vist les entranyes que ara quan parlen son com els polítics ja saps de quin peu calcen, la llàstima es que encara pots trobar catalans que es creuen aquesta gent.