divendres, 8 de juliol de 2011

La Munyidora

Desprès de set anys del trispartit la gent volia un canvi, la proposta dels convenients era magnífica  però clar com sempre quan el fum s'ha evaporat ens hem trobat com sempre amb els pantalons baixats i de cara la Meca. 
Tot el patriotisme i nacionalisme s'ha perdut per el camí i ens hem venut per quatre duros als senyors de la capital de Regne dels Hereus de Felip V, i aquella senyora dels llavis operats es la que mana en la nostra nació. 
Això si aquest es el govern dels millors, dels millors estafadors que ens podríem trobar. Ha estat una presa de pel de campionat i encara tenen la barra de dir que ho fan per el be de la nostra nació, anem arreglats a tota aquesta panda d'impresentables.
Ja feia pudor quan aquest cop no ha volgut anar al notari, es veia venir que aquest cop tocava un canvi i aquest era la venda de la nostra nació al futur govern de la Corona dels Hereus de Felip V. Felicitats convenients ens hem pres el pel com a professionals.
avui mirava Intereconomia i he vist al senyor López Tena lluitar contra els escurçons, jugava en terreny aliè i  ha sabut sortir-se'n prou be, la veritat que aquest home te molt clar les coses i les diu com les pensa no com altres que han servir arguments per no dir el que pensen. Es en el estranger on hem d'anar a vendre la nostra llibertat , a la nostra nació ja tenim clar el que volem ser , el que ho han de tenir molt clar son els invasors.2 comentaris:

Joana ha dit...

APA! MIrar Intereconomia! Tinc uns veïns que la veuen, ho sé perque a la nit no em deixen dormir amb el que criden.
Així anem, algú es pensava que de veritat hauria un canvi? Ja van governar uns quants anys i no podia ser que canviessin tant. Pactaran amb qui sigui i faran el que sigui per estar remenant les cireres. Però això ho fan tots, dretes, esquerres, centre, nacionalistes i independentistes.

ALP2500 ha dit...

Si Joana, varem passar vint i pico d'anys amb la teòria del peix al cove i desprès va resultar que això era l'estafa de l'estampeta, així de clar, i ara aquest aprenent de mag ens vol fer la mateixa jugada, el problema es que la gent s'ho creu, que queden encantats amb les paraules d'aquest personatge, d'entrada perquè això es el que la gent vol escoltar però clar desprès de les paraules venen els fets, i aquests no apareixen mai. Però el ruc trabuca una vegada, dues tres però ara això de trabucar ja es una costum, i fot mal, fot mal veure com et prenen el pel aquests afamats de mamella i nosaltres encara els hi riguem les gracietes. Entre aprenents de mags i fills predilectes això es Mas de lo mismo