divendres, 2 de desembre de 2011

Un exemple de com s'han portat les Coses

La veritat que la situació d'aquesta senyora Italiana  anomenada Sílvia que ha treballat durant els darrer 10 anys 6 dies en total, 2 dies l'any 2002 i 4 el 2004 es per treure's el barret davant tanta barra, ella soleta s'ha muntat una pel·lícula per no fotre cop i fins ara no l'havien enxampat. això si aquesta senyora ha cobrat religiosament cada mes el seu salari pactat.
Però amb aquest control com podem esperar res de tot plegat si aquesta persona ha esta capaç de burlar un hospital general italià i passar´se nou anys només treballant durant 6 dies que podem esperar de tot plegat, aquest es el control que es portava fins ara de tot, com era una etapa de bestiar gras tot era admès a la vinya del Senyor, Però clar ara quan comencem a aixecar catifes veiem que a part de pols hi ha molta merda a tot arreu.[noticia]


1 comentari:

Joana ha dit...

Ho vaig llegir i ho vaig trobar surrealista. Que ningú no faci res abans. No desesperis, que ja sortirà algú aquí també. És una mica allò de :Vive de tus padres hasta que puedas vivir de tus hijos. Ara entenc el per que la gent té fills, tonta de mi, no haver-me reproduit!