dimecres, 30 de novembre de 2011

Gràcies Quim monzó, per deixar les Coses Clares.

La veritat es que soc raro, per això els meus herois son estranys, però si hi ha una persona que admiro de tota la vida, aquesta es en Quim Monzó, perquè quan diu les coses les clave, i aquest cop ho ha fet de totes totes.

 Que Montilla vagi al Senat prova també una altra cosa: que, encara que el seu gest sigui indigne, el càrrec de president de la Generalitat té una importància miserable. Hi ha hagut presidents que han intentat conferir-a base de pompa i protocol – la dignitat que el càrrec tindria en un país amb peus i cap. Però la pompa i el protocol no serveixen de gaire si no es enarboren des d’una estructura sòlida i incontestable, i la realitat dura és que, almenys de moment, Catalunya és una mera comunitat autònoma i, per tant, el càrrec de president no és més que fullaraca, fins al punt que un que l’ha ostentat – aquest José Montilla – es pixa tranquil·lament en ell, sense perdre ni un instant el seu perpètua somriure gèlida i amb total impunitat.
Penso que, per dignitat institucional, cap president d ela Generalitat es pot rebaixar a anar a les Corts Espanyoles i molt menys al Senat.
Si senyor Quim Monzó, tenim una autonomia de fireta dirigida per uns polítics de fireta , i tot plegat això es el de la pastanaga i el conill, molt de soroll per res, la veritat que ahir el senyor monzó la va clavar.
La veritat sigui dita el Senat es el cementir dels dinosuris aquests polítics que foten les darreres cuetades per aquests llocs, potser es el que mereix aquest aprenent de politic vingut a menys però si ha d'anar al govern del país colonitzador a cobrar les almoïdes que deixi de cobrar de ex-president de la nostra nació, perquè que aquest personatge fos president de la Generalitat es una questió d'error politic res mes.Perquè desprès de fer el llit al Senyor Maragall va arruïnar la nostra nació, tot un detall. i com a premi al Senat a gaudir de unes vacances pagades i amb un sou que podriem alimentar una decena de famílies .

2 comentaris:

Joana ha dit...

Perdona, la rara sóc jo! no em treguis l'honor!
No se quina gràcia té en Montilla, no li he vist mai cap. Deu saber moltes misèries de tots i així el tenen calladet, sinó, no es pot entendre.

ALP2500 ha dit...

Res JOana quan montent el Zoo per a gent rara ja ens veurem, en quan al Monti i el seu càrrec de senador, trobo vergonyós que un ex-president de la generalitat amb un sou de tres pobles i mig hagi de tenir un sobresou com a senador en un lloc el senat que no serveix per res i no te sentit de la seva existència.