dissabte, 3 de desembre de 2011

I ara que estem aquí, que fem?

Bé el destí ens ha posat a tots a llocs, portavem massa temps malbaratan fons propis i aliens i de cop i sobte ens hem despertat, hem passat del somni al malson i ara que fem.
Ara el que està clar que hem de fer es prendre mesures, mesures per adreçar la solució, però tampoc em d'oblidar a la gent que ens ha portat fins aquesta situació.
Alcaldes de Municipis que han malbaratat fons per activa i per passiva per ésser els que ems gastaven de tot arreu, amb edificis faraònics que ens han dut a una despesa de manteniment que ens mengen tot el pressupost municipals.
Consells Comarcals que juntament amb les diputacions ens fan la competència a veure qui malbarata mes fons i de quina manera es podem polir els calers dels contribuients.
Generalitat de Catalunya que a part d'endollar a tots els amics possibles, de subvencionar bestiesses, que desprès quan desapareixen les subvencions veus que aquell no es el camí que porta al estalvi i animalades d'aquestes.
I per fi Els Hereus colonitzadors de la Corona de Felip V, anomenats per el Cardenal Zapatero, personatge que ha aconseguit enganyar, espoliar (perdo que aixo no ho puc dir perque la fada del parlament no em deixa). robar (això tampoc es procedent que ho digui que tampoc toca, i clar els socis dels convenients pperos i ciutadans  s'enfadarien), dons bé aquest personatge amb el seu Pla E ( E d'estupid diria jo), ell solet va aconseguir endeutat a mitja  Corona en obres sense sentit i per poder donar feina a quatre treballadors durant sis mesos, gràcies a aquesta feina va hipotecar al poble aquell per vida, perquè clar el mes dolent que es pot fer aquesta vida es donar calers a aprenents de gestor (alcaldes votats per el poble sense cultura economica ni financera) i esperar que aquests sàpigan gestionar be aquests estalvis, sense que la ma esquerra els hi faci una mala passada.
Tot plegat un caos i per darrer els amos, els Alemans que són els que ens marquen el camí a seguir. Abans tot eren flors i violes, tot era que maco pertanya al mercat comú com hen prosperat amb tot, com hem passat de 100 ptes a un ero sense notar res, com s'han incrementat els preus dels productes i tots vivim per sobre el nivell de vida.
Dons senyors els mercats han volgut fen-se obrir els ulls i mira tu la patecada que ens hem fomut, ara estem aixecant catifes, però el problema hagués estat no fotre la pols sota aixì no caldria haver de aixecar res, Mans Netes com deien aquets polítics esquerdats però clar Mans Netes vol dir no haver de poder fer servir la ma esquerra i molts polítics estan en política perquè aquesta ma la tenen molt desenvolupada.