dissabte, 3 d’octubre de 2009

Tinc un Pressentiment,


La veritat que la imatge era interessant la presentació espectacular però els actors no eren els idonis, entre el mariscal Gallardon i en Pinotxo Zapatero la veritat es que la capital del regne dels hereus de Felip V ha arribat prou lluny.

Però clar quan la seva (que per desgràcia es la nostra) economia es la que es , l'atur està pujant de una manera esponencial, son un desastre de govern , o si ho mirem des de el nivell municipal, quan Madrid està endeutada fins les aixelles, quan gràcies al Plan E , tot està aixecat perquè ens hem de mal gastar aquests calers que en pinotxo zapatero ens ha regalat , els hereus de Felip V només podien aspirar al segon lloc.

Bé a mi tant era si es feia a Madrid o a Rio de Janeiro, la veritat es que no es una cosa que em tregui el son, Però home si aquest esdeveniment ha de provocar que el país colonitz ador s'endeuti mes llavors millor que es faci a la xina . Perquè al final tot plegat això el acabem pagar els colonitzats.

Això d'avui es el de sempre ja s'havia venut el blat i no estava ni collit ni el sac lligat i el problema que ha passat es que una tempesta d'estiu s'ha emportat tot la collita.


2 comentaris:

jordi ha dit...

Es comenta que el Borbó ja sabia el resultat final de l'ultima votació i per això va marxar abans, perquè les càmeres no l'agafessin amb els perdedors. No saben res aquests Borbons.

ALP2500 ha dit...

Home Jordi que esperes d'aquesta herència del Franco, no es pot esperar res més , un personatge que viu a costa de un poble i que ha d'anar col·locant la família a costa del seu càrrec.