dissabte, 3 d’octubre de 2009

Jo ara si que tinc un pressentiment, reagrupament farà mal

Ara si que puc dir que tinc un pressentiment, el partit reagrupament independentista farà mal, a tots aquests xucladors de menjadores, farà mal a tota aquesta panda de paios venuts a l'or de la capital del regne dels hereus de Felip V, farà mal a tots aquests partits que tenen les mans netes i tot el demès part del cos emmerdats fins les aixelles, farà mal a tots aquests personatges que es baixen els pantalons quan en pinotxo zapatero obre la boca.

Avui s'ha aprovat la direcció de Reagrupament i aquesta ha estat la votació.

1.-JOAN CARRETERO

2.- RUT CARANDELL

3.-EMILI VALERO

4.-JAUME RANYER

5.-IMMA BELLAFONT

6.-ÀNGEL FONT

7.-IMMA PRAT

8.-LAIA CUBELLS

9.-FRANCESC CABANA

10.-ALBERT PEREIRA

11.-CARLES BONAVENTURA

12.-TEO VIDAL

13.-NARCIS RIBES

14.-ESTER PONSA

15.-XAVIER PALET

16.-SANDRA LOMAS

17.-JOSEP SORT

18.-JOSEP ANTON NUS

Jo no hi he trobat a mancar a ningú ni tant sols aquell que ahir per la nit sopava amb el Puigcercós, la veritat que aquest personatge no fa el pes per anar a les llistes de reagrupament millor que es dedic a esquerra a veure si aconsegueix el que ha aconseguit en el barça una divisió total de tot plegat. [noticia].
Això de jugar a la puta i a la ramoneta te varis inconvenients quan es un país el que està en joc i això es el que està fent aquest personatge, la veritat que per el be de la nostra nació que els esquerdats se'l quedin a veure si així les esquerdes es fan mes grosses de patac.