dimarts, 29 de setembre de 2009

Viure per Veure, o quan la realitat supera la ficció

Aquests personatges em pensava que no es podien superar que ja havien arribat al summun de les bajanades, dons no quan et penses això, Ara resulta que la propera maniobra que fan es pitjor que l'anterior, potser si que tenen les mans netes però el resta del cos deu ésser un femer.
La darrera maniobra descoberta ara del senyor Puigcercós quan era Conseller de Governació, a part la de tornar a posar l'estanquera al pal (I aquest senyor vol que ara els pobles facin referèndums). Dons la gran actuació d'aquest mans netes va ésser contractar a l'empresa A PORTADA perquè li fes un estudi de l'impacte que podria representar per la seva persona la caricatura de Polònia [noticia].
Jo diria que el senyor Puigcercós es va equivocar de destinatari el que hauria d'haver mirat es l'impacte que representa la seva imatge amb la venta de la nostra nació al país colonitzador, o l'impacte que representa per la seva imatge la baixada de pantalons continuu que estem sofrint, o l'impacte que representa la seva persona l'apropiació de un acte de referèndum que no va tenir res a veure amb la seva persona.