dijous, 1 d’octubre de 2009

Roca Castellana, com passar de Independentista a Bottifler

Ahir l'Ajuntament d'Alp va posar de nou la senyera a la zona de la roca castellana, la llàstima es que va posar una senyera normal i no pas la que ens correspon l'estelada. La veritat es que en el nostre poble hem fet un pas enrera en l'independentisme.

Un cop que havien aconseguit posar una estelada un lloc tant emblemàtic del nostre municipi han sortit les arrels botiflers i ens han posat a lloc, Alp no es un poble independentiste Alp es un poble que pertany a un autonomia i així ens ho ha marcat els que governen actualment.

Moltes gràcies per obrir-nos ells ulls ara sabem que no deixen de ser un poble dintre de un colònia governada per els hereus de Felip V.

No era massa difícil parlar amb la gent que va posar l'estelada per la diada i es podia demanar a aquesta gent si la volien posar un altre cop, no això es massa democràtic posem la senyera de la corona d'Aragò i així farem contents als grans que no deixen de ser la filial que segueix les ordres de la matriu. Només dir que dintre de l'equip de Govern del Municipi hi ha gent d'Erc que per història haurien de ser mes propers a l'estelada que a la senyera de la Corona d'Aragó

2 comentaris:

josep maria ha dit...

amic pere, tu et queixes de que tens una senyera a roca castellana, dons si vols estar mes content, ves al carrefour, i com ja saps, avui ja no donen bosses de plastic i en donen unes de rafia, pero ves per on, no son ni catalanes, ni espanyoles, son franceses i clar la meva pregunta es, jo ting de saber el que hi diu ????

ALP2500 ha dit...

Josep Maria el tema de les bosses de plàstic es un tema que em te amoïnat perquè ara tot son les bosses de plàstic, però ningú parla dels tetrabricks, del vidre no reciclable, en quan a les bosses de plàstics recorda que el carrefour es una empresa francesa i segur que les treu de mes bon preu. Però jo diria que aquestes bosses han de portar com a mínim les instruccions en català i en la llengua dels hereus de Felip V.