divendres, 27 d’abril de 2012

Jo avui em sento Sergio Ramos

d'entrada només dir que jo abans de seguidor del Barcelona soc antimadrid, per tot , per le que representa i per la prepotència que te envers els demés, per el seu entrenador i per el seu senyorio que van perdent a marxes forçades. Però això no treu que avui parli de futlbol i estigui al costat del Sergio Ramos.
Un personatge que s'assembla més als Catalans del que ens pensem , un sapastre que va perdre la copa mentre la passejava amb l'autobús, que confon les coses i que ahir va fallar un penalti decissiu, però clar en primer lloc jo em trec el barret davant un paio que tira el cinquè penalti de una classificació savent que li pot tocar la lotèria de ser decissiu i passar d'heroi a desgraciat i ser la burla de totes les aficions contraries a la seva.
Dons bé aquest paio va fallar i ja està , i per això no se l'ha de posar a la paret amb un equip de afussellament per acabar amb ell, molts s'amaguen darrera la faldilla de l'entrenador per no trobar-se davant aquest dilema. Com a mínim aquest paio va participar, potser aquest paio no disposa del seny català, però no li calia ell va voler donar la cara i li han trencat, com a minim se li ha de tenir aquest respecte.
Ahir mirava les televisons catalanes i tot eren comentaries burlescos d'aquest nano, potser si ens miressin el melic i veiessin que nosaltres també vàrem ser eliminats contra deu i també vàrem fallar un penalti decissiu. perquè no critiquen això i deixem que aquest nano es fregui les ferides de guerra.


1 comentari:

Joana ha dit...

Home, molt llumenera no ho és i ja se sap, sempre li toca el rebre al mateix. Abans amb el Guti, encara estava repartida la cosa.
Jo no he trucat al meu "jefe", són del Madrit.