dilluns, 29 de novembre de 2010

El Poble ha parlat, Hem deixat aparcada la Independència

El poble de Catalunya ha parlat, han guanyat tres partit clarament mentre que el trist-partit ha estat castigat a galeres, la veritat que tot plegat per a mi ha estat una decepció. Una part de vot Independentista ha anat a parar a Convenients, i un altre als esquerdats, tant uns com els altres han fet molt poc per la independència de la nostra nació,Però bé el poble ho ha decidit així ara es hora de reflexionar i mirar que s'ha fet malament i rectificar. Tot la resta ha és història.
Els Guanyadors han estat els Convenients, Santxes-Camatxo bois, i els Laportistes, els Ciutadanos també han aconseguit una milloria en vots però no pas en escons, la veritat que han guanyat les dretes. això marca el tarannà de la nostra nació els propers quatre anys, retornem a la època del titellaires i el peix al cova.
La meva opció política, que ja tenia clar que era una opció perdedora no ha aconseguit cap escó, bé aquest es el primer pas, ara toca reflexionar i veient qui ha guanyat i com potser va sent hora d'aprendre d'aquests grans manipuladors de masses.
això ja sembla aquella película del Dia de la Marmota, ara tornem a començar que no ha passat res, només s'ha de veure els diaris de la Caverna Mediàtica contentissim per la victòria d'en Mas perquè aquest si que tenen clar que això serà "mas de lo mismo" i que retornarem als antics vicis i les antigues submissions.